Loading...

Novinka: Plážová deka s vychytávkami navyše

07.07.2024 23:37

Upravené: 08.07.2024 13:32

Keď sme sa s kolegami pozerali na ponuku plážových diek na českom internete, boli sme celkom sklamaní. Obyčajné deky s fádnymi motívmi a nič extra - rozhodli sme sa to zmeniť a prísť na trh s niečim lepším. A hlavne s niečim, čo nie je vyrobené v Ázii, z pochybných materiálov a v pochybnej kvalite. Naše plážové deky sme si navrhli a otestovali sami, šijeme ich z materiálov od českých dodávateľov a máme 100% kontrolu nad kvalitou, za ktorou si pevne stojíme. A motívov na výber? Niekoľko stoviek!
 

Plážová, ale aj pikniková deka

Našu deku využijete nielen ako plážovú deku, ale aj ako piknikovú deku, keď vyrazíte s partnerom, partnerkou alebo svojimi deťmi do prírody. Vziať si ju môžete aj na kúpalisko, do kempu alebo napríklad do parku. A prečo zvoliť plážovú deku zo Sablia? Dôvodov je hneď niekoľko, detailnejšie si ich rozeberieme nižšie.
 


Kvalitné materiály

Na výrobu našich plážových diek využívame kvalitné a overené materiály od českých dodávateľov. Deka na pláž je ušitá z microfleecu s vysokou gramážou - 360 g/m2 a aby ste boli chránení pred vlhkosťou od zeme, rozhodli sme sa ju podšiť šuštiakovinou s gramážou 95 g/m2. Výhodou podšitia šuštiakovinou nie je len izolácia, ale taktiež ochrana pred nečistotami - už si so sebou nebudete nosiť domov piesok, hlinu ani ihličie.
 

Precízne vypracovanie

Narozdiel od diek importovaných z Ázie, si tie naše šijeme sami - v našej prevádzke v Prahe. Ide o precíznu prácu našich českých krajčírok, ktorá následne prechádza dôkladnou výstupnou kontrolou kvality, aby sme si boli istí, že sa k vám dostane kvalitne ušitá plážová deka, ktorá vám spríjemní dovolenku aj oddych na kúpalisku.


Zrolovateľná a kompaktná = ideálna na cestovanie

Na trhu sa objavuje množstvo plážových diek s externým puzdrom, do ktorého ich môžete uložiť - toto riešenie sa nám ale príliš nepozdávalo a rozhodli sme sa na to ísť inak. Na deke sú našité dva pásiky suchého zipsu, vďaka ktorým deku na pláž môžete zrolovať a suchým zipsom ju zapnúť. Na chlopni deky je našité praktické držadlo, deku tak môžete prenášať v ruke, alebo si ju pripnúť k popruhu na batoh.
 

Už žiadne zdĺhavé skladanie
Našu plážovú deku stačí jednoducho zrolovať a zapnúť suchým zipsom. Vďaka praktickému držadlu ju môžete pohodlne držať v ruke či pripnúť k batohu.


Integrované vrecko

Zaznela otázka: „Ako využiť zapínaciu chlopňu, aby to nebola len chlopňa?“ A čo tak vrecko? No jasné!

Chlopňu deky, ktorej hlavným zámerom bolo zapnutie deky do ruličky, sme rozšírili o integrované vrecko na zips, do ktorého si môžete uložiť mobil, slúchadlá, kľúče, peňaženku s dokladmi a iné potrebné veci. Jednak ich ochránite pred zlodejmi ale aj pred priamym slnkom.

Za zmienku určite stojí aj to, že vrecko zostane využiteľné aj v prípade, že budete mať deku zrolovanú.



 

Perfektne sýte farby

Na deky (ale aj na ostatný textil) tlačíme metódou sublimácie. To znamená, že sa farba dostane priamo do štruktúry vlákien, nesperie sa a ani nevybledne na slniečku, farby zostanú stále krásne sýte po dlhé roky, čo sa o dekách od iných výrobcov častokrát povedať nedá. A aby si u nás vybral naozaj každý, na výber máme niekoľko stoviek rôznych motívov, od detských motívov, cez motívy abstraktné až po športové.
 

Pokiaľ sa vám naše designy plážových diek páčia a chceli by ste podobnú deku aj do obývačky, máme pre vás skvelú správu! Ponúkame krásne a príjemné klasické deky s množstvom originálnych motívov. Navyše si v našom designeri môžete vytvoriť klasickú deku s vlastnou potlačou podľa vašich predstáv.
 

vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.