Loading...

Najlepšie darčeky do kancelárie

22.07.2024 17:52

Upravené: 23.07.2024 15:23

Tretinu dňa strávite v práci. Osem hodín denne, päť dní v týždni, viac ako štyridsať rokov za život. Niet divu, že si chcete kanceláriu či pracovisko vyšperkovať, dotiahnuť k dokonalosti a zaobstarať darček do kancelárie. Mali by ste sa tam cítiť pohodlne, uvoľnene a zároveň motivovane, aby ste podali skvelé výkony.  

Tlmené farby sú základ, nesmú chýbať kvalitné stoličky a sektorový nábytok, niečo málo zeleného a osobité kancelárske doplnky, ktoré upútajú pozornosť. Na druhej strane to nesmie byť nič rušivé, príliš extravagantné ani bláznivé. Všetko s mierou.  

Darčeky do kancelárie neocenia len workoholici, ale úplne všetci. Nechcete sa predsa pozerať na biele a holé steny, nechcete pracovať v prostredí, kde vás nič nezaujme, neinšpiruje a nevybičuje k akcii.   TIP: Chcete mať v kancelárii spomienku na ženu alebo deti? Zaobstarajte si namiesto korkovej nástenky čiernu mriežku na detské kresbičky a originálny stojan na ceruzky.
 

Obrazy do kancelárie

Biele steny vás síce nerozptýlia, ale ani neupokoja. Naopak. Pohľad na prázdnu stenu môže vyvolať úzkosti a vnútorné napätie. Obrazy do kancelárie s pekným motívom predstavujú ideálny doplnok, aby ste sa cítili maximálne príjemne.  

Niekto volí fotky rodiny alebo spomienky z exotických dovoleniek, ale do kancelárie je to možno až príliš osobné. Neutrálnym obrazom sa nič nevyrovná.  

V obchode Sablio.sk máme širokú ponuku motívov i veľkostí a zvláštnu kategóriu tvoria viacdielne obrazy, ktoré na seba vedia strhnúť všetku pozornosť. A to nielen farbou alebo vzorom, ale aj kvalitným spracovaním. Na drevených rámoch je natiahnuté hrubé plátno s gramážou 370g/m² až na zadnú stranu a nechýba ani špeciálna laminačná vrstva, ktorá chráni farby aj kanvas.
 

Vonné sviečky do kancelárie

Vstúpite do miestnosti a priestor prejdete očami z jedného rohu do druhého. A potom nasajete vzduch. Je dôležité, aby ste mali čisté a voňavé pracovné prostredie. Vonné sviečky do kancelárie sa o to postarajú.  

K dispozícii sú dve rôzne veľkosti. Menšie vydržia horieť 28 hodín, väčšie rovnú stovku. Robustný pohár je bez zbytočného zdobenia a pri horení sa príliš neohrieva. Vôňa je ale jednotná. Bola to stávka na istotu. Vanilka je totiž jemná, nevtieravá, upokojuje, mierni stres a bráni rozvoju úzkostí. Okrem toho podporuje kreatívne myslenie.  

Etikety na sviečkach sú rôzne a na webe Sablio.sk ponúkame viac ako stopäťdesiat druhov, ale aj tu máte, pochopiteľne, možnosť vytvoriť si sviečku s vlastnou etiketou. Vonné sviečky do kancelárie sa ako mávnutím prútika premenia na originálny darček.

Svíčky do kanceláře - Sablio.cz
 

Vankúšiky do kancelárie

Kancelária. To je váš svet. Pokiaľ máte to šťastie a s nikým ju nezdieľate, môžete celý priestor prispôsobiť svojim vlastným potrebám a nebrať ohľad na druhých – mnohokrát upätých alebo naopak chaotických kolegov. Pred nimi by ste sa možno hanbili uvelebiť sa do kresla alebo na jednoduchú leňošku a na pár minút privrieť oči. To nie je prokrastinácia, ale cielené naberanie síl. A pri tom sa bez kvalitného vankúšika do kancelárie nezaobídete.

Vankúšiky do kancelárie majú štandardný rozmer 40 x 40 centimetrov (v ponuke sú aj väčšie). To je tak akurát na dekoráciu aj chvíľkový odpočinok. Švy sú tón v tóne a zips je šikovne skrytý pod textilnou lištou. Pozornosť teda láka len nápadná potlač a hodvábny lesk.  

A keby náhodou došlo k znečisteniu pri obede alebo pití kávy, môžete povlak zložiť, doniesť domov a vyprať. Len pozor na vyššie teploty, tie potlači nesvedčia.  

Na výber máte z mnohých motívov, od zvierat po kvety, svetovú architektúru, abstrakcie a motivačné heslá. Ak je vám štvorcový tvar proti srsti, na Sablio.sk predávame aj tvarové vankúšiky, ktoré presne kopírujú vytlačený obrázok.

Polštářky do kanceláře - Sablio.cz
 

TIP: Ak sa vám žiadna t ponúkaných potlačí nepozdáva, môžete si vytvoriť vankúšik do kancelárie s vlastnou potlačou. Stačí vám k tomu kvalitná fotografia a pár minút času, aby ste všetko vložili do dizajnéru, upravili a doladili ďalšími klipartmi alebo textami.
 

Sedacie vaky do kancelárie

Pokiaľ máte miesta nazvyš, miestnosť pre seba alebo tolerantných kolegov, nešetrite a kúpte si sedačky a sedacie vaky do kancelárie. Kreslo je možno pohodlné a v kombinácii s vankúšikmi v ňom občas aj zatvoríte oči, ale vakom sa nič nevyrovná. To je úplne iná úroveň odpočinku. Sedací vak sa prispôsobí váhe tela a umožní vám pohodlný posed aj poľah. Nehľadiac na to, že tak odľahčíte sterilnosť a upätosť pracovného prostredia.  

Vyberajte z ôsmich rôznych typov sedacích vakov a o niečo skromnejších sedacích taburetov. Výplň je z polystyrénových guličiek, a tak tvrdosť vaku môžete regulovať podľa toho, čo je vám príjemné. Pokiaľ ich máte nedostatok, môžete si dokúpiť ďalšie s objemom 100 alebo 200 litrov (odporúčame obstaranie vnútorného vaku, do ktorého EPS guličky nasypete).  

Limit pre nosnosť je na 180 kilogramoch, ale dvojité prešitie a suchý zips toho zvládnu pomerne dosť. Pri leňošení sa tak nemusíte obmedzovať.  

Vrchný materiál je z polyesteru, umývateľný a takmer nezničiteľný. Potlač na látke drží ako kliešť. A hlavná výhoda? Každý sedací vak je opatrený vnútorným vakom na výplň, povlak teda ľahko zložíte a hodíte do práčky.
 

Tapety do kancelárie

Steny sú spravidla biele. Je to lacné, praktické a ľahko kombinovateľné. Farby pôsobia útulnejšie, ale údržba je náročnejšia. A tak sa musíte do úprav pustiť sami. Ponúka sa nápaditý obraz do kancelárie a drevená alebo kovová dekorácia, ale do popredia sa po pár rokoch opäť dostávajú tapety.  

Na poli bytového (a kancelárskeho) dizajnu majú pevné miesto. Tapety do kancelárie môžete použiť na všetky steny, na jednu alebo len na spestrenie výklenku, kde radi sedávate. A že vám ponúkané miery nesedia (125 x 75, 208 x 125, 336 x 220)? Nevadí. Stačí vziať do ruky nožnice a zastrihnúť.  

Ide o veľmi kvalitný materiál s vysokou gramážou (300g/m²), nestrapká sa ani netrhá. Ľahko sa lepí a vďaka ekosolventným farbám, ktoré používame pri tlači, odolávajú UV žiareniu a neblednú. Len lepidlo nutné na aplikáciu na stenu nie je súčasťou balenia a musíte si ho kúpiť zvlášť.

To, že si u nás na Sablio.sk môžete nechať produkty potlačiť fotografiou z vlastných zásob, nie je žiadnym tajomstvom. Potrebujete iba kvalitný obrázok, jasnú predstavu o výsledku a pár minút času. Ak teda zháňate darček do kancelárie, máme pre vás širokú ponuku od drobností po skutočne veľké kúsky, ktoré obdarovaného rozhodne potešia a milo prekvapia.      

Ak ste v pozícii zamestnávateľa, môžete darčeky s vlastnou potlačou využiť na propagáciu svojej firmy. Namiesto fotografie do dizajnéra vložte logo alebo motto a máte o reklamu postarané.

vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.