Loading...

Najlepšie darčeky pre LGBT

22.07.2024 17:58

Upravené: 24.07.2024 15:58

Počet lesieb, gayov, bisexuálov a transexuálov rastie. Už to nie je len výnimka, za ktorú sa ľudia neveriacky otáčajú. Skoro každý človek má vo svojom okolí niekoho, kto sa radí k LGBT komunite.  

Stúpajú aj čísla pre queer, intersexuálov a asexuálov (dôvetok QIA), ale najväčšiu silu majú jednoznačne gayovia a lesby. A práve pre nich dnes zháňate milú pozornosť k narodeninám, Vianociam alebo len tak pre radosť.  

U nás na Sabliu, v e-shope s tematickými a osobitými darčekmi, môžete vyberať z bohatej ponuky darčekov pre LGBT. Na výber sú cukríky a vína aj doplnky do bytu v podobe sedacích vakov, taburetov a záclon s motívom dúhy.  

Obdarovaný či obdarovaná má určite aj veľa iných záujmov a sociálnych rolí, ako je partner či partnerka, kolega alebo súrodenec, ale prijatím jeho orientácie potešíte rozhodne najviac.
 

Darčeky pre gayov

Nemusíte nesmelo došľapovať. Vybrať darček pre gayov nie je nič zložité, milujú ich ako všetci ostatní. A poteší ich každá maličkosť. S dúhovým motívom zabodujete.
 

Samolepka na notebook

Pokiaľ hľadáte darček, ktorým si bude druhá strana neustále pripomínať, kam patrí, je samolepka na notebook ideálna. Pri počítači totiž trávime niekoľko hodín denne, značnú časť v práci a zvyšok vo voľnom čase. A tak dúhová tapeta rozjasní deň a jasne ukáže, ku komu sa obdarovaný hlási.  

Farebné pruhy sú už pevne spojené s touto komunitou a dúhovými darčekmi nemôžete nič pokaziť.  

Samolepky na notebook nikdy nevyjdú z módy. Niekto si síce zakladá na jednoduchosti, ale prečo sa tým kusom elektroniky medzi striebornými a čiernymi krojmi trochu nevymedziť? Nehľadiac na to, že fólia má aj ochranný efekt a vďaka UV laminácii bráni poškriabaniu, oderom a vyblednutiu farby.  

Nie ste si istí, či kupujete správny rozmer? Aj s tým si vieme na Sabliu poradiť. V ponuke máme dva rozmery (29 x 20 centimetrov a 38 x 26 centimetrov). Obdarovaný môže fóliu rovno nalepiť, zastrihnúť podľa svojich potrieb alebo okrem notebooku použiť na tablet a mobilný telefón.

Samolepka na notebook s duhou - Sablio.cz
 

Taburet Dúhová žiara

Gayovia chcú dotiahnuť k dokonalosti nielen svoj vlastný vzhľad, ale aj prostredie, v ktorom žijú. Nezdráhajú sa minúť veľké peniaze za elegantné bytové doplnky, vsádzajú na kvalitu a snažia sa byť originálni. Darčekmi s dúhovým motívom sa trafíte do čierneho. S pohodlným sedacím taburetom na sto percent.  

Na Sabli-u nájdete dva tvary – klasickú kocku a o niečo pohodlnejší nižší valec. Oba majú čierny základ a dúhovú potlač.  

Taburet je plnený (EPS) guličkami, ktoré sa čiastočne prispôsobia telu, ale zároveň si sedák vďaka dvojitému prešitiu drží tvar. Pohodlie sa dá regulovať množstvom guličiek. Čím menej ich je, tým viac je taburet poddajný. Stačí rozopnúť suchý zips a naplniť podľa gusta. A keby sa náhodou zašpinil, zložíte potlačený povlak (guličky sú vo vnútornom vaku) a vyperiete alebo utriete navlhčenou handričkou. A ak si nie ste istí, na čo sa zamerať pri výbere sedacieho vaku, prečítajte si náš článok: Ako vybrať sedací vak?
 

Darčeky pre lesbičky

Ani ženy, ktoré to tiahne k rovnakému pohlaviu, nie sú vyberavé. Na Sabli-u v kategórii LGBT darčekov dozaista nájdete to, čo im vykúzli úsmev na tvári. Motív dúhy ale nesmie chýbať!


Obliečky Dúhová žiara

Pravidelný spánok je základ, ale lenivé rána cez víkend alebo leňošenie len tak počas dňa majú svoje čaro. Tomu neodolá nikto, bez ohľadu na orientáciu.  

Prečo ale lesbičkám neurobiť radosť obliečkami s dúhovou potlačou? Dosť totiž bolo kvietkov, kociek alebo nápisov v štýle „All I need is love“.  

Obliečky s potlačou sú z jemnej tkaniny s hodvábnym leskom, so skrytým zipsom a potlačou z oboch strán. Nekrčia sa, nezrážajú a farby neblednú.  

Na Sabli-u ponúkame dve rôzne veľkosti pre jedno lôžko, variovať môžete s rozmermi periny aj vankúša. A po nehode s pizzou alebo červeným vínom v posteli stačí obliečky vyprať na maximálne 50 stupňov a vyžehliť na 110°C (vyššie teploty by mohli poškodiť farby).
 

Povlečení s duhou - Sablio.cz
 

Uterák Dúhová vlajka

Farby sú symbolom celej komunity a LGBT vlajka zdobí skoro všetko, čo na ňu odkazuje. Uterák s dúhovou vlajkou je jasným odkazom na to, s kým máte tú česť. Rozžiari kúpeľňu a urobí veľkú radosť. Ideálny darček pre lesbičku.  

Zaobstarať ho môžete v troch rôznych veľkostiach. Najmenšia (cestovateľská verzia) má len 30 x 50 centimetrov a stredný rozmer štandardných 70 x 90. Ak nechcete šetriť, kúpte rovno osušku (70 x 140 centimetrov), do ktorej sa človek pohodlne zabalí a dobre poslúži aj v saune, na kúpalisku alebo pri mori.  

Uterák je potlačený len z prednej strany, okraje sú začistené prešitím a plochu uteráka pokrýva špeciálna vrstva, ktorá zabraňuje žmolkovaniu.
 

Ručník duhová vlajka - Sablio.cz
 

TIP:   Ak si netrúfate na také sýte farby, odporúčame "Uterák Dúhová žiara".
 

SABLIO = radosť pre všetkých

V Sabliu dohliadame na každý produkt, ktorý opustí linku. Kvalita je pre nás totiž základným kameňom úspechu. Bez spokojných zákazníkov nemôžeme ísť ďalej a zlepšovať sa. Máme pod kontrolou každú fázu výroby a snažíme sa o čo najlepší výstup. Jedine tak môžeme robiť radosť  mnohým ľuďom. Vďaka bohatej ponuke môžete totiž obdarovať rodičov aj starých rodičov, súrodencov, kolegov, novomanželov, učiteľov, deti, športovcov alebo práve členov LGBT komunity.

 

Darček s vlastnou potlačou

Nevybrali ste si z ponuky hotových motívov? Aj na to sme pripravení! :) Na Sablio.sk si totiž môžete navrhnúť vlastné darčeky z fotiek. Napríklad fotodeku z vlastných fotografií, vankúšik s vlastnou fotkou, uterák s vlastnou fotkou a mnoho ďalších darčekov s vlastnou potlačou.


 

vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.