Loading...

Aký darček pre brata?

09.08.2024 17:17

Upravené: 11.08.2024 13:07

Súrodencov si nevyberáme a nie vždy sú vzťahy na jednotku. Je to ale skôr o tom, že sa vzájomne podpichujete a máte uštipačné poznámky. V podstate se ale máte radi a nevynecháte jedinú příležitosť svojho brata obdarovať a potešiť. Trafíte sa tentokrát výberom do čierneho?
 

Ako vybrať darček pre brata?

Pre mamičku, pre kamarátov, pre starú mamu a otca alebo mladšiu sestričku. To všetko máte v malíčku a aj o polnoci by ste vymenovali desať zaručených tipov, ale s bratom je to zložitejšie. Je nevýrečný, nič neprezradí a hovorí v hádankách. Nič nepotrebuje, nič nechce. Hlavne žiadne oslavy, zbytočnú pozornosť a dojatie. Darček pre brata je skrátka jedna z najťažších úloh.

V prvom rade budete musieť určiť, akým smerom sa pri výberu vydáte. Je váš brat večný vtipkár a ani vtipný darček ho neurazí? Dokáže si urobiť srandu sám zo seba a od rána do večera má ústa od ucha k uchu? Potom je voľba jasná. Vyberajte tak, aby ste pobavili. Ak je skôr tichý a uzavretý, príliš sa nezdôveruje a lipne na tom, co už má? Riešením je niečo praktického, čo využije. Darčeky, na ktoré sa bude len prášiť a splnia svoju funkciu „pozornosť zo slušnosti“, nemajú zmysel. Je akčný a spontánny? Možno by ste mu spravili radosť výletom alebo originálnym zážitkom.

Najpredávanejšie z kategórie: Pre hráčov pc hier


Venujte tomu dostatok času a pozornosti. Ono taký nevhodne zvolený darček môže napáchať veľké škody, keď si ten druhý myslí, že o sebe vzájomne nič neviete a nepočúvate sa. Možno si vravíte, že ženy sú v tomto smeru citlivejšie a muži drobné prešľapy neriešia, ale do vkusu by ste sa mali trafiť všetkým. Brat nie je člen rodiny do počtu. Zaslúži si to, čo ostatní. Na našom webe Sablio.sk nájdete dosť inšpirácie pre každú príležitosť.
 

Tip na darček pre brata

Možno to znie ako klišé, ale muži milujú dobré jedlo a pitie. Nejde zďaleka iba o pivo a kus mäsa, ale celkom radi si zobnú karamelky a kúsok sladkej čokolády a pripijú si vínom. Výnimkou nie je ani príslušenstvo do kuchyne. Z ponuky nášho obchodu Sablio.sk si určite vyberiete a všemožné dobroty (od sladkostí po fľašu dobrého pitia) môžete doplniť originálnymi kúskami merchu alebo naskladať do darčekového kanistra a hasičáka. Darček pre brata na Vianoce už skrátka nikdy nebude problém.
 

Vianočný darček pre brata

Koniec roka býva hektický. Nákupy, uzávierky v práci, skúšky v škole, prvý sneh. Samotné sviatky by mal sprevádzať pokoj a pohoda. A v rovnakom duchu vyberajte aj darček pre brata. Na pohodu a so štipkou humoru.
 


 

Zástera pre brata

Cez sviatky si chce každý vyložiť nohy, no na druhú stranu nemôžete všetko nechať na pani domu. Taká zástera sa v kuchyni vždy hodí. A mužom veľmi pristane. A ako vianočný darček pre brata je ideálna. Vďaka šnúrkam sa prispôsobí každému telu, atletickej postave, svalom aj pivnému pupku. Príjemný materiál, neutrálna čierna farba a vtipná potlač.

Aj tu je možnosť použiť vlastný motív. Stačí vám k tomu bláznivý nápad na text alebo fotografia a hneď máte vianočný darček pre brata, ktorému môže len ťažko niečo konkurovať.


Vankúšik pre brata

Nepredstavujte si štvorcovú klasiku, čo sa povaľuje u rodičov na gauči. S našou ponukou na webe Sablio.sk môžete byť oveľa originálnejší. Zabrúste do kategórie 3D vankúšikov a vyberte to, co vášho súrodenca pobaví. Materiál je príjemný na dotyk a potlač na oboch stranách vankúšika – nadšeniu a úsmevu sa váš brat teda nevyhne. Vyberiete si gorilu, motorku, steak, plátok citróna alebo prasa?

Čo dať bratovi? S 3D vankúšikom vyriešené.
 

Darček k narodeninám pre brata

Len raz za rok.  Jeden jediný deň, keď sa všetko točí len okolo neho. Tomu by mal pochopiteľne zodpovedať aj darček. Zamerajte sa na to, čo má rád, čo ho baví, o čom často hovorí. A splňte mu to. Môžete sa dohodnúť aj so zvyškom rodiny a prispieť na drahší darček. Darček pre brata k narodeninám by ste nemali podceniť, je to najväčšia oslava celého roka.
 

TIP
Nemusí to byť veľký darček, stačí, keď bude jedinečný, jednoducho „na mieru“


Prinášame vám tri tipy na darček pre brata k narodeninám:
 

Polliter pre brata

Hovorí sa, že pollitrov nie je v domácnosti nikdy dosť. Držte sa tejto múdrosti zubami nechtami a obdarujte svojho súrodenca zaujímavým a originálnym kúskom. Tento tip na darček pre brata k narodeninám sa môže zdať nudným a darčekom do počtu, ale nie s našou ponukou. Vďaka robustnému sklu niečo vydrží, ucho je tak akurát do ruky, a nápadité gravírovanie urobí z pollitra darček, ktorý sa nestratí medzi ostatnými.

A ak vám náš sortiment nestačí, zabrúste do sekcie “s vlastnou potlačou” a popusťte uzdu fantázii.'
 

Plecháčik pre brata

Doma sa pije zo sklenených pohárov, v škole z plastovej fľaše. Má váš brat na programe časté výlety či prechádzky v prírode a akcie s kamarátmi? Potom mu jednoduchý plecháčik určite príde vhod. V batohu nezaberie veľa miesta, a ak ho chce mať neustále poruke, stačí cez ucho prevliecť karabínu a pricvaknúť na popruh. Objem 300 ml je tak akurát na zahnanie smädu a kovový materiál toho dosť vydrží. 

Ak vám žiadny z ponúkaných motívov nepadol do oka, navrhnite si svoj vlastný. Pomocou jednoduchého programu vložíte fotografiu alebo obrázok a doplníte emotikony, nápisy a odkazy, a do týždňa máte darček pre brata k narodeninám doma.
 


 

Samolepky na notebook pre brata

Nezáleží na veku. Technika patrí do života všetkých a každý – mladší aj starší – si nájde to svoje. Pokiaľ sa váš brat nemôže odtrhnúť od notebooku, máme pre vás skvelú správu. Vylepšite jeho „mašinku“ peknou samolepkou. Zďaleka nejde len o nový design, ale aj ochranu pred poškriabaním. Vinyl pokrytý UV lamináciou vytvorí vrstvu, ktorá zabraňuje akémukoľvek poškodeniu. Na webe Sablio.sk nájdete dve rôzne veľkosti (29 x 20 cm a 38 x 26 cm), ale nie je to konečná. Samolepku na notebook môžete bez obáv zastrihnúť a použiť na inú techniku, ako je telefón a tablet, alebo si nechať jeden kúsok nechať vyrobiť na mieru. Taký darček k narodeninám pre brata dozaista zaboduje.
 

Darček pre mladšieho brata

Pokiaľ nemáte dvojča, delí vás od súrodencov vekový rozdiel. K tým starším väčšinou vzhliadate a určite sa snažíte ich dohnať, mladších za každú cenu ochraňujete a poúčate, aby sa vyvarovali chybám, zraneniam, sklamaniu či vylomeninám. S tými je často oveľa väčšia zábava. A tak nie je divu, že sa pri výbere darčeka nechcete obmedzovať.
 

POZOR
Rešpektujte nastavenú výchovu a nekupujte nič, čo je v rozpore s pravidlami (a to aj napriek tomu, že máte rovnakých rodičov). Darček pre mladšieho brata by ste mali s dospeými v ideálnom prípade vopred konzultovať.


U mladších ročníkov nie je problém zistiť, čo chcú. Bývajú konkrétny a vždy vytiahnu z rukáva nejaké to prianie. Nevymýšľajte nič extra a kúpte to, po čom túžia. Sú to deti – predškoláci alebo pubertiaci, je to jedno. Každú oslavu vnímajú ako deň, keď sa všetko točí len okolo nich, a tak by ste do toho nemali zbytočne zasahovať.
 

Darček pre brata – 5 rokov

Tipy na darčeky pre brata sa zdajú byť obmedzené, ale u malých detí to neplatí. Môžete obstarať skoro čokoľvek. My hlasujeme pre uteráky. Okolo piatich rokov sú deti vo vode vo svojom živle a ustrážiť ich na kúpalisku dá poriadne zabrať. Keď už musia byť chvíľku na brehu, tak nech tá osuška aspoň stojí za to. Pri výbere toho správneho motívu sa nedržte na uzde a voľte to, čo je aktuálne v kurze.

Ak sa vám páčia osušky a uteráky s vlastnou potlačou, vyvarujte sa rodinným fotografiám a vtipným momentkám, deti okolo piatich rokov sa práve zoznamujú s pocitmi trápnosti a zahanbenia, a dosť ich prežívajú.

Na výber je z troch rôznych veľkostí – 30 x 50 cm, 50 x 100 cm a 100 x 140 cm. Kombinácia stopercentnej bavlny a polyesteru, vysoká gramáž, farby ktoré nevyblednú, ochrana proti žmolkom a strapkaniu, prešívané okraje, dobrá savosť. Ideálny spoločník nielen na leto, ale na mnoho rokov.

Najpredávanejšie z kategórie: Detské


Darček pre brata – 10 rokov

O slovo sa hlási puberta, a tak je dohovor s mladším bráškom o dosť zložitejší. Ak už sa niekomu zverí, sú to pravdepodobne súrodenci. To by ste mali využiť a íst na istotu. Také obliečky s aktuálnym motívom hier alebo obľúbeným športom sú zásahom do čierneho. Pokiaľ sa nebojíte experimentovania, môžete skúsiť vytvoriť posteľnú bielizeň s vlastnou potlačou. Radosť z darčeka pre mladšieho brata zaručená.

Obliečky nenudia. U nás v Sablio.sk o tom vieme svoje. Každý kúsok má dve časti – vankúš a obliečku na perinu. Oboje z tkaniny s nižšou gramážou, aby materiál dýchal a nezadržiaval v sebe vlhkosť, plesne, roztoče a ďalšie nečistoty. Farby zostanú sýte aj po častom praní, skrytý zips neškriabe a hodvábny lesk príjemne hladí na koži. Obojstranná potlač je len sladkou čerešničkou na koniec.
 

TIP
Ak si chcete šplhnúť, nechajte návliečky obliecť do kabátika z mikroplyšu alebo prikúpte ešte jednu návliečku na vankúš extra (oboje za poplatok).


Darček pre brata – 15 rokov

Kým päťročné deti sú ranné vtáčatá, o desať rokov neskôr už váš brat pozná pravú hodnotu spánku a pokojnej noci. Vsaďte teda na pohodlie. So sedacím vakom získate za darček plný počet bodov.

Na našom webe Sablio.sk nájdete šesť rôznych tvarov a veľkostí sedacích vakov. Darček pre brata, ktorému je práve pätnásť rokov, istotne vyberiete. Záleží, koľko priestoru v izbe má a či je to veľký pohodár. Každý tvar ponúka inú oporu pre telo a možnosti leňošenia. Vďaka guľôčkovej výplni sa rýchlo prispôsobí a umývateľný materiál je dômyselnou ochranou pred znečistením. Skrytý zips je nutnosťou. Vyberať môžete z viac ako päť tisíc variánt alebo vytvoriť vlastnú potlač a nechať vyrobiť vak na mieru.
 

Brat v tom nie je sám

Darček pre brata by ste mali. Do obchodu Sablio.sk ale môžete nakuknúť kedykoľvek. Máme totiž širokú ponuku produktov pre všetkých – pre maminky, oteckov, prarodičov, kolegov aj kamarátov. Kto vás len napadne. S nami vám inšpirácia na zaujímavé darčeky nikdy nedôjde. Keby sa vám totiž žiadny z ponúkaných produktov nepáčil, vždy ich môžete vylepšiť vlastnou fotkou, emotikonmi, gravírovaním alebo autorskou potlačou.
                                                                                                                                                     

vaše príbehy

Ohlasy našich zákazníkov

Je skvelé, že robíte radosť ostatným a my môžeme byť toho malou súčasťou.

Veľká spokojnosť, tovar veľmi rýchlo doručený a vyzeral presne ako na obrázku.

Recenzia od Timey
Timea Bratislava

Rýchle dodanie, super komunikácia s obchodom.

Recenze od Martina
Martin Košice

Spolupracujte s nami

Máme znalosti, technológiu a vášeň pre to, čo robíme. Ponúkame rôzne možnosti spolupráce pre firmy. Pomôžeme vám rozšíriť sortiment a osloviť nových zákazníkov.